Countryband Change of Key
© Stichting The Mary Kee Country Company - Gouda - The Netherlands - +31 654 918147 - info @ changeofkey.com
+31 654 918147

Country Music Back To The Roots - Diverse DCMA Awards

NIEUWS
9 juni Country Café Concordia ontving deze donderdag, de uit Columbus Indiana USA afkomstige, Tim Grimm en zijn vrouw Jan Lucas. Het aandachtig luisterend publiek gaf Tim en zijn echtgenote na afloop een staande ovatie. Een meer dan boeiend concert met hartverscheurende teksten afgewisseld door leuke anekdotes! Mooie samenzang en het oorstrelend gitaarspel heeft er voor gezorgd dat de avond omvloog. En de vergelijkingen met Johnny Cash, Woody Guthrie en Bruce Springsteen die vooraf gingen
aan dit bezoek, heeft Tim meer dan waargemaakt, wat een geweldige stem heeft deze man! De dames van Change of Key verzorgden het voorprogramma met een 6- tal akoestische songs van eigen hand. Degenen die dit nog nooit gehoord hadden, waren aangenaam verrast en lieten Daniëlle & Marijke dan ook weten dat dit zeker voor herhaling vatbaar is.
Klik op de foto’s om te vergroten
Akoestiche optredens Sinds begin 2016 is het ook mogelijk om Change of Key te boeken voor intieme huiskamer-concerten. Geheel akoestisch of met een minieme versterking als de locatie meer dan 20 personen betreft. Een compleet semi-akoestisch programma met louter eigen werk... een mix van roots country, een vleugje bluegrass, een wolkje easy listening en een toefje folk.. Voor het oor een lust, en voor een vriendelijke prijs geschikt voor publiek dat luisteren een must vindt!
Voor het oor een lust, en voor een vriendelijke prijs geschikt voor publiek dat luisteren een must vindt! Het optreden bestaat uit twee sets van 45 minuten of desgewenst 3 x 30 minuten en is mogelijk in duo- of trio vorm. Het is een muzikale belevenis om in deze intieme samenstelling te kunnen genieten van de prachtige stem van Danëlle en de oorstrelende driestemmig zang. Eventueel uit te breiden met extra instrumentalisten.
Op 2 november kreeg Change of Key bericht van de Dutch Country Music Association dat ze maar liefst in 5 categorieën zijn genomineerd! - Zangeres van het jaar - Daniëlle - Instrumentalist van het jaar - Joop - Show/event van het jaar - Country Café Concordia - Duo/trio van het jaar - Change of Key - Song of the Year - Scarred for Life Tijdens het DCMA Gala op 11 december werd bekend dat  Change of Key in alle categorieën de tweede plaats heeft behaald. Hierbij wil Change of Key iedereen onwijs bedanken voor alle support en het stemmen!!